ONZE SPECIALISATIE IS HET WISSELVERHUUR CONCEPT.


Van Atelier naar Locatie

De vaas/pot is misschien wel het belangrijkste wat een bloemstuk karakter geeft! Wij proberen altijd de indruk te wekken dat men er gewoonlijk vanuit zal gaan dat de bloemen vers zijn en creëren daarmee onbewust een sfeer van vertrouwen en comfort. 

 

In het atelier ontstaan al onze boeketten. Met de locatie en de sfeerbeleving in onze gedachte, maken we telkens weer andere combinaties. Vervolgens verpakken we de stukken en bezorgen deze dan persoonlijk op locatie en nemen we de "oude" bloemen retour.


Wie is Meifleur?


Ruim 20 jaar is Carinne Kohlbeck-Meijer het creatieve brein achter Meifleur. Zij is een liefhebber van mode, interieur en kunst. De passie hiervoor gebruikt ze dan ook in het maken van bijzondere boeketten,  opzoek gaan naar mooie interieur items en voor haar zelfgemaakte unieke decoraties die ze verkoopt onder de naam MC collectie. Dankzij de vele ervaringen in deze creatieve business maakt ze vele bijzondere combinaties met zijden bloemen en planten. 

 

Het gevoel voor interieur en mode heeft ze niet van een vreemde.  Ans Meijer (haar moeder) heeft dezelfde passies.  Zij staat al vanaf het begin vol enthousiasme langs de zijlijn voor hulp en advies!! Ze brengen het beste bij elkaar naar boven en komen zo tot de mooiste creaties.