Kentia 160 cm hoog

Deze soort Kentia palm is mooi donker groen en heeft veel blad maar toch luchtig. Heb je een mooie decoratieve pot? Zet hem bijvoorbeeld op een verhoging of kubus, maak er iets eigens van! Reken maar dat je super leuke reacties krijgt!!

Kentia 160 cm hoog

€ 98,00

Spikkel hangplant

Deze vrolijke gestippelde hangplant is een lange slinger van 150 cm lang en is op verschillende manieren te gebruiken. Bijvoorbeeld in een hangpotje/mandje en dan is het super leuk om zo'n hangslinger er nonchalant eruit laat hangen. 

Spikkel hangmat 150 cm lengte

€ 9,95

Stag horn

Stag horn blijft een tijdloze plant en heeft een stoere uitstraling. Je kunt hem in een aardewerk pot of als een hangplant gebruiken. Ook is deze plant mooi in combinatie met andere middel grote planten. 

Stag horn

€ 25,00

Alocasia 90 cm hoog

Dit is echt één van onze meest realistische plant! Dat komt onder andere door de mooie kleur groen en de verschillende maten van de bladeren. Je hebt er wel ruimte voor nodig maar, als je die hebt? Is dit dé plant voor jou!!

Alocasia 90 cm hoog

€ 110,00

Bird of Paradise 175 cm hoog

Deze plant heeft mooi groen blad en heeft een frisse en natuurlijke uitstraling! Zet de Bird of Paradise bij elkaar in een groepje met andere planten of op een middelhoge zuil of plantenhouder, super leuk en hip!! 

Bird of Paradise 175-180 cm hoog

€ 285,00

Varen fijn groen

Deze varen plant staat heel luchtig en fris door het fijne blad en de licht groene kleur. In een mooie pot en op een zuil/pilaar staat deze super gaaf!! Daar kan geen kunst aan de muur tegenop!  

Varen fijn

€ 296,00

Alocasia 120-130 cm hoog

Deze stoere alocasia kunst plant met groot blad heeft wel even de ruimte nodig maar dan staat er echt wel iets heel moois!! Bijvoorbeeld in een erker, serre of veranda.. prachtig! Door de donkere kleur groen is deze heel realistisch en vooral heel tijdloos. Kortom dat wordt heel lang genieten!

 

Alocasia 120-130 cm hoog

€ 315,00

Giant Claw 98 cm

Een paar van deze stoere groenslinger kun je decoratief in een hoge pot/vaas laten hagen of in een hangpot aan een kast of plafond.

 

Giant Claw

€ 17,50

Strelizia 245 cm hoog

De strelizia plant is momenteel een populaire plant, omdat het lekker de ruimte vult, zowel in de hoogte als in de breedte. De bladeren kunnen uitgevouwen worden dus heel wijd of juist wat smaller laten. Persoonlijk vind ik deze plant een Koloniale sfeer uitstralen. Zet deze beauty in een mooie grote pot en het geeft je kamer echt karakter! Wow!

Strelizia 245 cm

€ 605,00

Fycus Lyrata 254 cm hoog

Kijk, dit is een plant waar je eigenlijk altijd plek voor kunt vinden in je woning! Omdat deze op stam is kun je haar gemakkelijk overal laten shinen! Naast en/of achter de bank, of fauteuil of in de (woon) keuken, veranda pfff.. waar niet. In deze hoogte van ruim 2,5 meter geef je echt wel een sjiek statement aan je ruimte. 

Fycus Lyrata 254 cm

€ 995,00