Pot met citroenen

Deze zomerse pot met citroenen is als object in een openkast, woonkeuken of op een zuil een opvallend en te gek item in je huis. Je kunt er takken in doen, Citrus boompje of een kleurig boeket! Kortom deze pot hoeft nooit meer de kast in!

 

Hoogte 36 cm, diameter 24 cm en opening diameter 15 cm

Pot met citroenen

€ 185,00

  • Levertijd: 1-3 dagen

Pot met mandarijnen

Deze vrolijke pot met mandarijnen staat geweldig in een keuken of op een grote eettafel met andere leuke schalen en kookboeken omringd. Deze pot maakt solo al een statement en heeft eigenlijk verder niks nodig maar, wil je er nog je eigen stijl aan toevoegen?  Dan kun je hier mooie takken, losse bloemen of een citroenplantje in doen. Reken maar dat je dan veel leuke reacties krijgt!! 

 

Hoogte 30 cm , diameter 23 cm en opening diameter 12 cm

Pot met manderijnen

€ 170,00

  • Levertijd: 1-3 dagen

Planter Blue

Deze tijdloze planter is super mooi met een gekleurde bos bloemen of met een decoratieve plant erin. De tekening op de vaas/pot is heel sierlijk met verschillende vogels, bloemen en takjes. De hoogte is 28 cm X 25 cm doorsnee 

 

Planter Blue

€ 59,95

Vrolijke Kees Vaas wit

BINNENKORT WEER OP VOORRAAD !

 

Hoe leuk is deze moderne vaas? Een vrolijk gezicht waar je ook nog een vrolijke bos bloemen in kunt zetten!! Deze vaas heeft geen verdere promotie meer nodig.. : ) De hoogte is 23 cm X doorsnee 13,5 cm

Vrolijke Kees Vaas wit

€ 20,00

Stoere pot in blauw-grijs

Deze sfeervolle pot in de blauw-groen tint heeft een rustiek karakter. En kan zowel in een modern, strak interieur passen of juist in de landelijke sfeer mooi staan. Zo "solo" zonder vulling staat deze pot geweldig maar, met stoere, robuuste takken zoals (kunst) magnolia ook heel stoer!! Of zoals in de afbeelding met grote dille takken.

 

Hoogte 37 cm , diameter 33 cm en opening diameter 17 cm

Stoere aardewerkpot in blauw-groen

€ 60,00

Papier-maché pot met (flap)oren

Papier-maché pot met twee grote oren is een design item wat overal goed staat ! Zet hem in je keuken met je houten lepels en ander bestek of op je bureau met pennen, kwasten enz. Het is gewoon een te gek item in je huis! Tuurlijk kan er ook een klein citroen plantje ingezet worden. 

 

Hoogte 18 cm, diameter 30 cm en opening diameter 15 cm

 

Papier-maché potje met grote oren

€ 35,00

  • Levertijd: 1-3 dagen

Papier-maché pot met vier oren

Deze pot is uit dezelfde design serie als de pot met de grote oren! Super leuk item in je woonkeuken, vensterbank, living eigenlijk overal wel. Je kunt er iets in doen of 'solo' deze pot trekt wel de aandacht!! 

 

Hoogte 21 cm, diameter 26 cm en opening diameter 18 cm

 

Papier-maché pot met dubbele oren.

€ 45,00

  • Levertijd: 1-3 dagen

Spaanse pot

Deze originele pot in oker geel uit Spanje is te leuk met een citroen plantje of een klein olijfboompje erin. Met en lekker wijntje en een Spaans muziekje op de achtergrond, droom je even heerlijk weg!  

 

Binnenkort in meerdere kleuren en maten verkrijgbaar! Hasta la vista !

Spaans pot oker geel

€ 75,00

  • Levertijd: 1-3 dagen

Stijvol blauw en goud

Deze prachtige donker blauwe vaas met goudkleurige rand is een stijlvolle vaas die prima past in een sjiek en modern interieur! Er hoeft niet veel in deze vaas gezet te worden, een paar groene of bloeiende takken of een enkele tak is al voldoende!

 

Hoogte 31 cm, diameter 23 cm en opening diameter 9 cm

Stijlvol blauw en goud

€ 65,00

  • Levertijd: 1-3 dagen