Wie is Meifleur?


Ruim 20 jaar is Carinne Kohlbeck-Meijer het creatieve brein achter Meifleur. Zij is een liefhebber van mode, interieur en kunst. De passie hiervoor gebruikt ze dan ook in het maken van bijzondere boeketten,  opzoek gaan naar mooie interieur items en voor haar zelfgemaakte unieke decoraties die ze verkoopt onder de naam MB collectie.

Ondanks de vele ervaringen in deze creatieve business blijft ze bescheiden over haar bijzondere combinaties die ze maakt met zijden bloemen en niet te vergeten de keuze van de vaas of pot die het uiteindelijke karakter geeft aan een boeket! 

 

Het gevoel voor interieur en mode heeft ze niet van een vreemde. Haar moeder Ans Meijer heeft dezelfde passies.  Zij staat al vanaf het begin vol enthousiasme langs de zijlijn voor hulp en advies!! Ze brengen het beste bij elkaar naar boven en komen zo tot de mooiste creaties.


De kunst van onze bloemen.


In de zijden bloemencollectie is tegenwoordig enorm veel keuze. Ieder seizoen komen er weer nieuwe bloemsoorten en kleuren op de markt er bij. Hierdoor is het inkopen elke keer weer een 'feestje'.  Ze zijn ook zo realistisch dat ze vaak voor vers worden gezien! Hetzelfde geldt ook voor de kunstplanten, ook die worden steeds mooier en wordt de collectie steeds weer uitgebreid!

 

Ga naar onze webwinkel en oordeel zelf! Veel winkelplezier!