Flower Cotinus Spray: Paars & Wit

 

Dit is een nieuw soort bloem/tak in de zijden collectie. Je ziet al de trend met veren en droog pluimen maar nu ook in het kunst! Het is heel decoratief en tijdloos ! 

Flower Cotinus Spary 112 cm

€ 22,50

  • Levertijd: 5-8 dagen

Flower Cotinus Spray: wit & paars & groen

 

Dit is een nieuwe soort bloem/tak in de zijden collectie. Je ziet al de trend met veren en droog pluimen maar nu ook in het kunst! Het is super decoratief en tijdloos ! 

Flower Cotinus Spray (enkel)

€ 10,50

  • Levertijd: 5-8 dagen

Citroen tak 80 cm

 

Deze mooie kunst citroentak is super leuk in de zomerperiode in een decoratieve pot of juist een paar takken bij elkaar in een grote vaas. Hoe leuk om dit op de buitentafel te zetten of in de keuken... 

Citroen tak 80 cm

€ 12,50

  • Levertijd: 5-8 dagen

Heliconia Roze & Oranje 85 cm

 

Heliconia is een moderne en eigentijdse bloem. Zet de Heliconia enkel of met een paar in een gave vaas/pot omdat de bloem zo tijdloos is kun je haar het hele jaar door laten shinen! Het is ook super leuk om deze bloem te combineren in een boeket!  

Heliconia roze en oranje 80 cm

€ 9,00


Bougainville Cerise & Paars 120cm

 

Schitterende bougainvillea in het donker roze/cerise en in een mooie paarse kleur. Het is een echt colourbomb in de  vaas!! Super leuk toch? 

Bougainville cerise en paars 120 cm

€ 20,00

  • Levertijd: 5-8 dagen

Dille tak in Geel & Wit 120 cm

 

Lekker het warme zomerse sfeertje in huis? Dat creëer je onder andere met een hele bos dille op tafel !! Ik krijg daar altijd een heerlijk zomers gevoel bij ! 

Dille tak 120 cm in geel en wit

€ 23,50

  • Levertijd: 5-8 dagen

Silver Penning Roze & Lila

 

Silver Penning heeft hele kleine schattige bloemetjes en de bekende "penning" blaadjes. Deze ronde platte blaadjes zijn heel fris groen waar je de zaadjes ook echt in ziet zitten!  Dit super schattige takje heeft eigenlijk geen andere bloem- of groensoort meer nodig als toevoeging in een vaas,  een paar takjes hiervan staat al zo bijzonder!!!

Silver Penning Roze en Lila

€ 21,50

  • Levertijd: 5-8 dagen